Εκτέλεση. Ανακοπή σε διαταγή πληρωμής που εκδόθηκε επί συναλλαγματικών, λόγω πλαστότητας αυτών

ΑΠΟΦΑΣΗ 186/2003

ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δικηγόρος: Λάζαρος Κουμπουλίδης

Αντικείμενο: Εκτέλεση

Ανακοπή σε διαταγή πληρωμής που εκδόθηκε επί συναλλαγματικών, λόγω πλαστότητας αυτών. Απορρίπτεται η ανακοπή διότι αποδείχθηκε ότι η υπογραφή που υπάρχει στις συναλλαγματικές τέθηκε από τον πατέρα του αποδέκτη των συναλλαγματικών και ανακόπτοντος με τη σύμφωνη γνώμη και συναίνεση του ανακόπτοντος. Επικυρώνει την προσβαλλόμενη διαταγή πληρωμής του Ειρηνοδικείου Βέροιας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 09:25

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η έγκαιρη και έγκυρη νομική βοήθεια αποφέρει τα ίδια αποτελέσματα με την αντίστοιχη ιατρική βοήθεια: Μπορεί να σας διαφυλάξει από δυσάρεστες καταστάσεις και διόγκωση του προβλήματος σας.
Στο σταθερό και κινητό τηλέφωνο ή στο e-mail είμαστε στη διάθεσή σας να μοιραστούμε το ζήτημα σας, παρέχοντας την κατάλληλη νομική υποστήριξη με έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες.
Στείλτε μας ένα email με συνοπτική περιγραφή της υπόθεσης σας και θα λάβετε απάντηση από το συνεργάτη που θα αναλάβει τη διεκπεραίωσή της.