Λάζαρος Κουμπουλίδης

lazaros1O Λάζαρος Κουμπουλίδης γεννήθηκε στη Βέροια το 1972. Το 1996 αποφοίτησε από τη Σχολή Νομικών & Οικονομικών - Τμήμα Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει την αγγλική γλώσσα. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας και ασχολείται με τη μάχιμη δικηγορία με ατομικό γραφείο από το 1998, ενώ σήμερα διατηρεί γραφείο στη Βέροια επί της οδού Μητροπόλεως και Λουτρού 1 και συστεγάζεται με την επίσης δικηγόρο Βέροιας Φωτεινή Κύρτσιου. Το 2003 προήχθη σε δικηγόρο παρ’ εφέτες.

Ασχολείται με όλο το φάσμα της δικηγορικής ύλης, με έμφαση στην συμβουλευτική εμπορικών επιχειρήσεων, Εργατικό Δίκαιο, Τραπεζικό Δίκαιο, υποθέσεις σε όλο το φάσμα του ποινικού δικαίου, υποθέσεις αλλοδαπών, αυτοκινητικές διαφορές, Δίκαιο Συλλόγων, Νομοθεσία Λαϊκών Αγορών, Λατομικό δίκαιο, προσφυγές δημοσίων υπαλλήλων και άλλα εξειδικευμένα θέματα.

Έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση με συμμετοχή σε Πολιτιστικούς Συλλόγους (Εύξεινος Λέσχη Βέροιας), Αθλητικούς Συλλόγους (Ποδηλατικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος, Σύλλογος Αντισφαίρισης) και είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Συλλόγου Κοινωνικής Δράσης “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΕΡΟΙΑΣ” (www.teliaveria.gr)Φωτεινή Κύρτσιου

fotiniΗ Φωτεινή Κύρτσιου γεννήθηκε στη Βέροια το 1980. Το 2003 αποφοίτησε από τη Σχολή Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών - Τμήμα Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 2009 αποφοίτησε από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων» του Ελληνικού Ανοικτού Παν/μίου. Κατά το έτος 2010-2011 παρακολούθησε με επιτυχία το πρόγραμμα παιδαγωγικής επάρκειας στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ. – Γενικό Τμήμα Παιδαγωγικών Μαθημάτων» (παράρτημα Ιωαννίνων). Γνωρίζει την αγγλική και γαλλική γλώσσα.

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας και ασχολείται με τη μάχιμη δικηγορία από το 2006, διατηρεί γραφείο στη Βέροια επί της οδού Μητροπόλεως και Λουτρού 1 και συστεγάζεται με τον επίσης δικηγόρο Βέροιας Λάζαρο Κουμπουλίδη.

Ασχολείται με όλο το φάσμα της δικηγορικής ύλης όπως υποθέσεις αστικής φύσεως, σύνταξη ιδιωτικών συμφωνητικών, σύνταξη συμβάσεων έργου, σύνταξη μισθωτηρίων, έρευνες ακίνητης περιουσίας (βαρών - διεκδικήσεων - ενώπιον Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων), διορθώσεις λανθασμένων πρώτων εγγραφών ενώπιον του Κτηματολογικού Δικαστή ή ενώπιον του Προϊσταμένου του Κτηματολογικού Γραφείου Βέροιας, διαχείριση ακινήτων, εγγραφή προσημειώσεων – εξάλειψη αυτών, ενασχόληση με υποθέσεις οικογενειακού (π.χ. διατροφή, διαζύγια, υιοθεσίες) και κληρονομικού δικαίου (κήρυξη ισχυρής ιδιόγραφης διαθήκης, έκδοση κληρονομητηρίου), αποζημιώσεις, ενασχόληση με οικονομικής φύσεως υποθέσεις, απεμπλοκή από δάνεια και χρέη, υποθέσεις εταιριών, εμπόρων και υπερχρεωμένων νοικοκυριών, υποθέσεις δανειοληπτών και καταναλωτών, υποθέσεις εμπορικού και δικαίου σημάτων, φορολογικό, διοικητικό, απαλλοτριώσεις και άλλα εξειδικευμένα θέματα.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Θωμαή Λαζοπούλου

thomai1Η Θωμαή Λαζοπούλου γεννήθηκε στη Βέροια στις 30-10-1986. Το 2010 αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Γνωρίζει την αγγλική γλώσσα. Τα έτη 2010- 2012 πραγματοποίησε την πρακτική άσκηση της στα δικηγορικά γραφεία των δικηγόρων Βέροιας κ.κ Λάζαρου Κουμπουλίδη και Φωτεινής Κύρτσιου, όπου ασκήθηκε σε νομικά θέματα αστικού, ποινικού, εμπορικού δικαίου με ποικίλη θεματολογία υποθέσεων και συμπαράσταση ενώπιον όλων των Δικαστικών και Διοικητικών Αρχών. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας και ασκεί τη δικηγορία από το 2012 διατηρώντας γραφείο στη Βέροια επί της οδού Αριστοτέλους 2 και συστεγάζεται με την επίσης δικηγόρο Βέροιας Ελισσάβετ Χαρίση.

Ασχολείται εκτεταμένα με υποθέσεις οικογενειακού δικαίου (π.χ. διατροφή, διαζύγια, επιμέλεια κλπ), με το δίκαιο του ν. 3869/2010 (υπερχρεωμένα νοικοκυριά), υποθέσεις κληρονομικού δικαίου (αποδοχή κληρονομιάς, κληροδοσίες κλπ), υποθέσεις εμπορικού δικαίου (π.χ. αξιόγραφα), μισθωτικές διαφορές, έρευνες ακίνητης περιουσίας (βαρών - διεκδικήσεων - ενώπιον Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων), εγγραφή προσημειώσεων – εξάλειψη αυτών, σύνταξη ιδιωτικών συμφωνητικών, σύνταξη μισθωτηρίων και άλλα εξειδικευμένα θέματαΧρυσάνθη Ακρίτα

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Καλαμαριάς.
Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Κάτοχος μεταπτυχιακού στο Δημόσιο Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, Droit Public Général -Université de Strasbourg.
Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Τούρκικα.
Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις.
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 

View the embedded image gallery online at:
https://www.isonomia.gr/whoweare#sigProGalleria871400396b

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η έγκαιρη και έγκυρη νομική βοήθεια αποφέρει τα ίδια αποτελέσματα με την αντίστοιχη ιατρική βοήθεια: Μπορεί να σας διαφυλάξει από δυσάρεστες καταστάσεις και διόγκωση του προβλήματος σας.
Στο σταθερό και κινητό τηλέφωνο ή στο e-mail είμαστε στη διάθεσή σας να μοιραστούμε το ζήτημα σας, παρέχοντας την κατάλληλη νομική υποστήριξη με έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες.
Στείλτε μας ένα email με συνοπτική περιγραφή της υπόθεσης σας και θα λάβετε απάντηση από το συνεργάτη που θα αναλάβει τη διεκπεραίωσή της.