Άρση απέλασης αλλοδαπού. Δεκτή η αίτηση.

ΑΠΟΦΑΣΗ με εριθμ. Πρωτ. 100578/2005 του τμήματος Ειδικών Ποινικών Υποθέσεων και Διεθνούς Δικαστικής Συνεργασίας/Διεύθυνση Διοίκησης Δικαιοσύνης/ Υπουργείο Δικαιοσύνης

Δικηγόρος Λάζαρος Κουμπουλίδης

ΘΕΜΑ: Άρση απέλασης αλλοδαπού

Γίνεται δεκτή η αίτηση για άρση απέλασης αλλοδαπού που κατατέθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης η οποία απέλαση διατάχθηκε με απόφαση του αρμόδιου Πλημμελειοδικείου για παράβαση του άρθρου 217 του Ποινικού Κώδικα και του Νόμου 1.975/1991 περί αλλοδαπών. 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014 12:04

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η έγκαιρη και έγκυρη νομική βοήθεια αποφέρει τα ίδια αποτελέσματα με την αντίστοιχη ιατρική βοήθεια: Μπορεί να σας διαφυλάξει από δυσάρεστες καταστάσεις και διόγκωση του προβλήματος σας.
Στο σταθερό και κινητό τηλέφωνο ή στο e-mail είμαστε στη διάθεσή σας να μοιραστούμε το ζήτημα σας, παρέχοντας την κατάλληλη νομική υποστήριξη με έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες.
Στείλτε μας ένα email με συνοπτική περιγραφή της υπόθεσης σας και θα λάβετε απάντηση από το συνεργάτη που θα αναλάβει τη διεκπεραίωσή της.