Αντικατάσταση προσωρινής κράτησης.

ΥΠ' ΑΡΙΘΜΝ 1.726/2004 ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δικηγόρος Λάζαρος Κουμπουλίδης

ΘΕΜΑ: Αντικατάσταση προσωρινής κράτησης.

Αντικαθίσταται προσωρινή κράτηση της αιτούσας κατηγορουμένης που διατάχθηκε με τον με αριθμό 5/2002 ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας του Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, για την αναφερόμενη στο σκεπτικό αξιότιμη πράξη με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο οικείο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας της κατηγορουμένης κάθε πρώτη του μήνα. Διατάσσει την καταβολή εγγυοδοσίας ποσού πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014 11:49

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η έγκαιρη και έγκυρη νομική βοήθεια αποφέρει τα ίδια αποτελέσματα με την αντίστοιχη ιατρική βοήθεια: Μπορεί να σας διαφυλάξει από δυσάρεστες καταστάσεις και διόγκωση του προβλήματος σας.
Στο σταθερό και κινητό τηλέφωνο ή στο e-mail είμαστε στη διάθεσή σας να μοιραστούμε το ζήτημα σας, παρέχοντας την κατάλληλη νομική υποστήριξη με έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες.
Στείλτε μας ένα email με συνοπτική περιγραφή της υπόθεσης σας και θα λάβετε απάντηση από το συνεργάτη που θα αναλάβει τη διεκπεραίωσή της.