Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά. Απόφαση ρύθμισης των οφειλών της αιτούσας με τον ορισμό μηδενικών μηνιαίων καταβολών. Συνολικό ύψος οφειλών 74.132,36 ευρώ.

ΑΠΟΦΑΣΗ 70/2017

ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δικηγόρος: Φωτεινή Κύρτσιου

Αντικείμενο: Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά

Ρύθμιση των οφειλών της αιτούσας. Συνολικό ύψος οφειλών της αιτούσας 74.132,36 ευρώ. Άνεργη, 57 ετών, παντρεμένη και μητέρα τριών ενήλικων τέκνων, ρυθμίστηκε ως προς τα χρέη της με τον ορισμό μηδενικών μηνιαίων καταβολών για ένα (1) έτος και έντεκα (11) μήνες.

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η έγκαιρη και έγκυρη νομική βοήθεια αποφέρει τα ίδια αποτελέσματα με την αντίστοιχη ιατρική βοήθεια: Μπορεί να σας διαφυλάξει από δυσάρεστες καταστάσεις και διόγκωση του προβλήματος σας.
Στο σταθερό και κινητό τηλέφωνο ή στο e-mail είμαστε στη διάθεσή σας να μοιραστούμε το ζήτημα σας, παρέχοντας την κατάλληλη νομική υποστήριξη με έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες.
Στείλτε μας ένα email με συνοπτική περιγραφή της υπόθεσης σας και θα λάβετε απάντηση από το συνεργάτη που θα αναλάβει τη διεκπεραίωσή της.