Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά. Απόφαση ρύθμισης των οφειλών του αιτούντος με τον ορισμό μηδενικών μηνιαίων καταβολών. Συνολικό ύψος οφειλών 54.292,78 ευρώ.

ΑΠΟΦΑΣΗ 116/2018

ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δικηγόρος: Φωτεινή Κύρτσιου

Αντικείμενο: Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά

Ρύθμιση των οφειλών του αιτούντος. Συνολικό ύψος οφειλών του αιτούντος 54.292,78 ευρώ. Άνεργος, 46 ετών, παντρεμένος και πατέρας ενός ενήλικου τέκνου, ρυθμίστηκε ως προς τα χρέη του με τον ορισμό μηδενικών μηνιαίων καταβολών επί μία πενταετία.

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η έγκαιρη και έγκυρη νομική βοήθεια αποφέρει τα ίδια αποτελέσματα με την αντίστοιχη ιατρική βοήθεια: Μπορεί να σας διαφυλάξει από δυσάρεστες καταστάσεις και διόγκωση του προβλήματος σας.
Στο σταθερό και κινητό τηλέφωνο ή στο e-mail είμαστε στη διάθεσή σας να μοιραστούμε το ζήτημα σας, παρέχοντας την κατάλληλη νομική υποστήριξη με έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες.
Στείλτε μας ένα email με συνοπτική περιγραφή της υπόθεσης σας και θα λάβετε απάντηση από το συνεργάτη που θα αναλάβει τη διεκπεραίωσή της.