Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά. Απόφαση ρύθμισης οφειλών συζύγων. Συνολικό ύψος οφειλών του συζύγου 78.367,08 ευρώ. Συνολικό ύψος οφειλών της συζύγου 74.132,36 ευρώ.

ΑΠΟΦΑΣΗ 111/2016

ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δικηγόρος: Φωτεινή Κύρτσιου

Αντικείμενο: Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά

Ρύθμιση οφειλών συζύγων. Συνολικό ύψος οφειλών του συζύγου 78.367,08 ευρώ. Συνολικό ύψος οφειλών της συζύγου 74.132,36 ευρώ. Συνταξιούχος οικοδόμος ο σύζυγος και άνεργη η σύζυγος, ρυθμίστηκαν να καταβάλλουν σε δόσεις, το ποσό των 60,00 ευρώ μηνιαίως συμμετρικά προς τις πιστώτριες τράπεζες για 32 μήνες ο πρώτος και μηδενικές καταβολές η δεύτερη. Εξαίρεση από την εκποίηση ΙΧ αυτοκινήτου. Εξαίρεση εκποίησης κυρίας κατοικίας για τον σύζυγο. Υποχρέωση καταβολής για την διάσωση της κυρίας κατοικίας του ποσού των 301,27 ευρώ μηνιαίως επί 204 μήνες.

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η έγκαιρη και έγκυρη νομική βοήθεια αποφέρει τα ίδια αποτελέσματα με την αντίστοιχη ιατρική βοήθεια: Μπορεί να σας διαφυλάξει από δυσάρεστες καταστάσεις και διόγκωση του προβλήματος σας.
Στο σταθερό και κινητό τηλέφωνο ή στο e-mail είμαστε στη διάθεσή σας να μοιραστούμε το ζήτημα σας, παρέχοντας την κατάλληλη νομική υποστήριξη με έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες.
Στείλτε μας ένα email με συνοπτική περιγραφή της υπόθεσης σας και θα λάβετε απάντηση από το συνεργάτη που θα αναλάβει τη διεκπεραίωσή της.