Αυτοκινητικές διαφορές

Το γραφείο μας εξειδικεύεται στις διαφορές που προκύπτουν από τροχαία ατυχήματα, καθώς και σε διαφορές που προκύπτουν από συμβάσεις ασφαλίσεως. Έχοντας αποκτήσει  εμπειρία και εξειδίκευση στις υποθέσεις της ειδικής διαδικασίας των αυτοκινήτων, αναλαμβάνουμε την νομική εκπροσώπηση του εντολέα μας για την διεκδίκηση κάθε μορφής απαιτήσεων που απορρέουν από τα τροχαία ατυχήματα, όπως:

•Εξώδικος συμβιβασμός
•Άσκηση αγωγών αποζημίωσης για υλικές ζημίες από τροχαίο ατύχημα
•Άσκηση αγωγών αποζημίωσης για τραυματισμό ή αναπηρία (ηθική βλάβη, νοσήλεια, φαρμακευτικές δαπάνες κ.α.)
•Άσκηση αγωγής αποζημίωσης συγγενών θύματος θανατηφόρου δυστυχήματος
•Παράσταση ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων για υποθέσεις σωματικής βλάβης από τροχαίο ατύχημα

 Ενδεικτικές αποφάσεις

Αυτοκινητικές διαφορές

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η έγκαιρη και έγκυρη νομική βοήθεια αποφέρει τα ίδια αποτελέσματα με την αντίστοιχη ιατρική βοήθεια: Μπορεί να σας διαφυλάξει από δυσάρεστες καταστάσεις και διόγκωση του προβλήματος σας.
Στο σταθερό και κινητό τηλέφωνο ή στο e-mail είμαστε στη διάθεσή σας να μοιραστούμε το ζήτημα σας, παρέχοντας την κατάλληλη νομική υποστήριξη με έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες.
Στείλτε μας ένα email με συνοπτική περιγραφή της υπόθεσης σας και θα λάβετε απάντηση από το συνεργάτη που θα αναλάβει τη διεκπεραίωσή της.