Λατομικό Δίκαιο


Από την ψήφιση του μεταλλευτικού κώδικα (νομοθετικό διάταγμα 210/1973) και του νόμου 669/1977 περί εκμεταλλεύσεως λατομείων μαρμάρου και βιομηχανικών ορυκτών έως και τον πρόσφατο νόμο 4351/2015 για την παράταση λειτουργίας λατομείων για δύο χρόνια, μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2017, έχουν ψηφιστεί δεκάδες νόμοι, Προεδρικά Διατάγματα και διατάξεις που εμπεριέχονται και ερμηνεύονται σε εγκυκλίους του αρμόδιου υπουργείου τα οποία συγκροτούν ένα λαβύρινθο νομικών διατάξεων όπου οι εκμεταλλευτές λατομείων συχνά χάνονται ή οδηγούνται σε αδιέξοδα.


Η ενασχόληση του γραφείου μας με επιχειρήσεις λατομείων και η αντιμετώπιση και επίλυση σειράς προβλημάτων που εμφανίζονται καθημερινά στη λειτουργία των λατομικών επιχειρήσεων μας δίνει τη δυνατότητα, αφενός να προστατέψουμε τις επιχειρήσεις από πιθανά προβλήματα και αφετέρου να επιλύσουμε όσα προκύπτουν κατά την εκμετάλλευση των λατομείων.

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η έγκαιρη και έγκυρη νομική βοήθεια αποφέρει τα ίδια αποτελέσματα με την αντίστοιχη ιατρική βοήθεια: Μπορεί να σας διαφυλάξει από δυσάρεστες καταστάσεις και διόγκωση του προβλήματος σας.
Στο σταθερό και κινητό τηλέφωνο ή στο e-mail είμαστε στη διάθεσή σας να μοιραστούμε το ζήτημα σας, παρέχοντας την κατάλληλη νομική υποστήριξη με έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες.
Στείλτε μας ένα email με συνοπτική περιγραφή της υπόθεσης σας και θα λάβετε απάντηση από το συνεργάτη που θα αναλάβει τη διεκπεραίωσή της.