Δημόσιο δίκαιο

Έχοντας εμπειρία στις αντιδικίες μεταξύ πολιτών και κράτους ή οργανισμών-εταιριών και δημόσιας διοίκησης αξιοποιώντας εξειδικευμένους συνεργάτες, παρέχουμε εξατομικευμένες νομικές λύσεις για ιδιώτες και επιχειρήσεις σε ευρεία ποικιλία πρακτικών ζητημάτων Διοικητικού Δικαίου, απαλλάσσοντας τους εντολείς μας από τη μεγάλη αγωνία που προκαλούν οι διαφορές με το Δημόσιο.
•Παράλειψη οποιοδήποτε οργάνου, αρχής ή προσώπου ασκεί διοικητική ή εκτελεστική εξουσία
•Ασφαλιστικές διαφορές
•Διοικητικά Πρόστιμα
•Πρωτόκολλα διοικητικής αποβολής
•Δικαιώματα πολίτη

 

 

 


Ενδεικτικές αποφάσεις

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η έγκαιρη και έγκυρη νομική βοήθεια αποφέρει τα ίδια αποτελέσματα με την αντίστοιχη ιατρική βοήθεια: Μπορεί να σας διαφυλάξει από δυσάρεστες καταστάσεις και διόγκωση του προβλήματος σας.
Στο σταθερό και κινητό τηλέφωνο ή στο e-mail είμαστε στη διάθεσή σας να μοιραστούμε το ζήτημα σας, παρέχοντας την κατάλληλη νομική υποστήριξη με έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες.
Στείλτε μας ένα email με συνοπτική περιγραφή της υπόθεσης σας και θα λάβετε απάντηση από το συνεργάτη που θα αναλάβει τη διεκπεραίωσή της.